14 maart 2017

  Reisorganisatie TUI biedt meer verre vakantiebestemmingen aan

  Geschreven door
  Curaçao Curaçao

  RIJSWIJK - Reisorganisatie TUI vergroot het aanbod aan verre vakanties en laat reizigers verre reizen boeken naar onder andere Curaçao, Bonaire, Kaapverdië, Gambia en Aruba. TUI gaat door meer belangstelling in het aankomend winterseizoen vaker vliegen naar verre vakantiebestemmingen.

  TUI vaker naar verre bestemmingen

  De trend is dat steeds meer reisorganisaties rezien aanbieden met een verre bestemming. Uiteraard blijven reizen naar het zuiden van Europa popualair, echter kijken steeds meer passagiers en vakantiegangers voorbij de grenzen van Europa naar bijvoorbeeld Gambia en Kaapverdië. TUI gaat vaker vliegen naar verre bestemmingen in het winterseizoen zodat er voldoende capaciteit is om vakantiegangers te vervoeren naar de warme en zonnige bestemmingen buiten Europa.

  Reizen met de 787 Dreamliner

  Er wordt negen keer per week naar de Antillen gevlogen met de Boeing 787 Dreamliner. Ook Gambia is een populaire bestemming voor vakantiegangers die een reis zoeken buiten Europa. Het was een tijdje onrustig in het Afrikaanse land, maar met het aantreden van een nieuwe president weten mensen het land weer te vinden. Vluchten worden in het winterseizoen opgeschroefd naar vijf keer per week.

  Kaapverdië

  Het eiland Kaapverdië wordt ook steeds populairder en is wellicht een goed alternatief voor mensen die iets anders willen dan de Canarische Eilanden. Er wordt wederom in het winterseizoen dagelijks gevlogen naar Kaapverdië, dit keer niet met een Boeing 787 Dreamliner maar met een Boeing 737-800. Eindbestemming is het eiland Sal.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning