Frequente reiziger

  Vliegkoning | actueel nieuws over luchtvaart voor de frequente reiziger.

  maandag, 27 maart 2017 11:31

  Gezichten scannen om het boardingproces te versnellen

  Geschreven door

  LONDEN - British Airways gaat meer gates klaarmaken met gezichtscantechnologie om het boardingproces te versnellen. Met behulp van de technologie kunnen passagiers sneller boarden en worden de rijen korter. De technologie scant het gezicht van de passagier en koppelt de biometrische gegevens aan de data van het paspoort. Uiteindelijk moeten minimaal 33 gates met deze technologie worden uitgevoerd.

  zaterdag, 18 maart 2017 11:27

  Hoe werkt een transfervlucht?

  Geschreven door

  Wie een transfervlucht heeft geboekt, heeft bijna altijd te maken met het overstappen op een ander vliegtuig op een internationaal vliegveld. Veel mensen boeken tegenwoordig een transfervlucht omdat de tickets veelal goedkoper zijn of omdat het simpel weg gewoon niet anders kan. Hoe werkt een transfervlucht en waar moet je rekening mee houden. Wordt bijvoorbeeld je koffer wel doorgelabeld en hoe zit het met het uitprinten van vliegtickets?

  maandag, 13 maart 2017 22:31

  Wat is het economy class syndroom?

  Geschreven door

  Veel mensen hebben er wel eens iets over gehoord, maar weten niet precies wat het is. Het economy class syndroom is een aanduiding voor mensen die lange vluchten maken in een krappe ruimte en daardoor een longembolie of vliegtuigtrombose kunnen oplopen doordat er te weinig wordt bewogen.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning