U kunt via dit formulier (pers)berichten en/of foto's sturen naar de redactie van Vliegkoning.

  Tip de redactie

  U bent geïnteresseerd in commerciële luchtvaart en u heeft een nieuwtje dat u graag met Vliegkoning wilt delen? Stuur dan een bericht naar Vliegkoning door gebruik te maken van het contactformulier.

  Foto's delen

  Kwalitiatief goede foto's zijn een essentieel onderdeel voor de website. Wellicht bent u een (hobby) fotograaf en u heeft mooie foto's waar u niets mee doet. U kunt foto's sturen naar Vliegkoning door gebruik te maken van het formulier.

  Voorwaarden bij het opsturen van tekst- en/of beeldmateriaal

  Het opsturen van tekst- en/of beeldmateriaal naar de redactie van Vliegkoning betekent dat u akkoord gaat met het volgende: U garandeert voor de volledige 100% dat u bevoegd bent om de door u aangeleverde tekst- en/of beeldmateriaal openbaar te maken en te mogen verveelvoudigen. U verklaart dat er op geen enkele wijze inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendom en dat er geen inbreuk wordt gepleegd op een ander toekomend recht. Vliegkoning verkrijgt een onbeperkte licentie tot het openbaar maken en verveelvoudigen van de door u aangeleverde tekst- en/of beeldmateriaal. Deze licentie omvat:

  • Het zonder beperking herhalen, bewerken en openbaar maken van tekst- en/of beeldmateriaal
  • Het beschikbaar stellen van tekst- en/of beeldmateriaal via televisie, internet, mobiel en media nu bekend of in de toekomst ontwikkeld

  Vliegkoning houdt zich altijd het recht voor om het aangeleverd tekst- en/of beeldmateriaal niet te plaatsen.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning