23 maart 2017

  Easyjet groeit erg snel op Schiphol Airport

  Geschreven door
  Easyjet Easyjet

  SCHIPHOL - Prijsvechter Easyjet groeit hard op luchthaven Schiphol en heeft de laatste jaren veel passagiers weten te trekken. Vergeleken met vijf jaar geleden is de low cost carrier bijna vijf keer zo groot geworden, mede te danken aan de activiteiten op Schiphol Airport. Easyjet is nog lang niet uitgegroeid en wil in de toekomst meer bestemmingen aanbieden via de Amsterdamse luchthaven.

  Easyjet doet goede zaken in Amsterdam

  Het gaat goed met de low cost carriers. Niet alleen Easyjet profiteert van de vele reizigers, ook lagekosten maatschappijen als Ryanair en Transavia groeien allen hard in Nederland. Easyjet doet het met name goed in Amsterdam waar het bijna 20 procent meer passagiers heeft vervoerd.

  Bestemmingen van Easyjet

  De prijsvechter doet het goed qua bestemmingen en biedt vanuit Amsterdam 42 bestemmingen naar dertien verschillende landen. Door het succes in Amsterdam wil Easyjet nog verder uitbreiden in de toekomst met meer bestemmingen en wellicht nog goedkopere tickets.

  Goedkope tickets

  De grote kracht van Easyjet is het aanbieden van zeer goedkope tickets naar bestemmingen die wellicht niet zo snel voor de hand liggen. Aan boord is weinig service en moeten passagiers voor zowel eten als drinken betalen. Daarnaast vliegt Easyjet alleen met de Airbus waardoor onderhoudskosten en kosten voor de crew laag kan worden gehouden. Dit alles vertaalt zich naar goedkopere tickets voor de passagier die daardoor eerder zal kiezen voor de prijsvechter.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning