15 maart 2017

  Flybe: ''meer vluchten tussen Londen en Amsterdam''

  Geschreven door
  Flybe Flybe

  EXETER - Flybe gaat vaker vliegen tussen Schiphol Airport en Londen. De vluchtcapaciteit wordt flink verhoogd van twee vluchten in de week naar dagelijkse vluchten. Flybe constateert dat de route erg in trek is bij zowel zakenreizigers als vakantiegangers en gaat de capaciteit daarom verhogen.

  Meer vluchten tussen Londen en Amsterdam

  De route Amsterdam Londen is erg in trek. Dit blijft niet ongemerkt bij de Britse luchtvaartmaatschappij Flybe die elk weekend vliegt tussen de twee grote steden. Flybe wil de capaciteit echter flink opschroeven naar dagelijkse vluchten tussen Schiphol Airport en Londen City Airport.

  Veel meer reizigers

  Door de grote groei in passagiers tussen de twee steden wil Flybe de capaciteit verhogen naar dagelijkse vluchten. De groei zit zowel in de zakelijke markt als de markt voor vakantiegangers. Beide weten Flybe te vinden. Vliegtickets zijn te boeken via de website van Flybe.

  Elke dag een retourvlucht

  Flybe wil elke dag een retourvlucht tussen beide steden, waarbij de eerste vlucht vertrekt om 08:05 uur uit Londen. De terugvlucht vertrekt om 16:40 vanuit Schiphol Airport. Door een gunstig vliegschema is de route erg gunstig voor de business traveler die korte meetings kan plannen in Londen en Amsterdam en dezelfde dag nog weer terug kan vliegen. In het weekend wijken de vliegtijden af.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning