13 maart 2017

  EL AL met grotere Boeing toestellen naar Schiphol Airport

  Geschreven door
  EL AL EL AL

  AMSTELVEEN - Aankomende zomer zal de Israëlische luchtvaartmaatschappij EL AL met grotere Boeing toestellen naar Schiphol Airport vliegen. Steeds meer reizigers kiezen voor Israël als vakantieland waardoor grotere vliegtuigen nodig zijn die meer passagiers in één keer kunnen vervoeren tussen beiden landen.

  EL AL zet grotere Boeings in

  Israël wordt steeds populaired bij Nederlanders als vakantieland. Een weekend Tel Aviv is voor veel mensen interessant maar ook Jeruzalem en Eilat worden steeds populairder. Om de groei in reizigers te kunnen verzorgen zet de Israëlische luchtvaartmaatschappij EL Al daarom grotere toestellen van Boeing in op Schiphol Airport.

  Op vakantie naar Israël

  Er wordt in de meeste gevallen twee keer gevlogen tussen het vliegveld van Tel Aviv en Schiphol met een Boeing 737-900ER. In het zomerseizoen zet EL AL echter geregeld grotere toestellen in. Er moet dan gedacht worden aan de Boeing 767-300ER, Boeing 747-400 ''Jumbojet'' en de Boeing 777-200ER. Dat Israël steeds populairder wordt is geen geheim, toch is het ook zo dat veel Israëli's naar Nederland reizen om familie te bezoeken en leuke uitstapjes te maken in Nederland, bijvoorbeeld de Efteling, Center Parcs of Madurodam.

  De low-cost carriers

  Ondanks de groei in passagiers naar Israël kamt EL AL wel met de low-cost carriers voor marktaandeel. Transavia, easyjet, Wizz Air en Ryanair vliegen allen ook naar Israël, vaak voor een veel lagere prijs dan EL AL kan bieden.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning