12 maart 2017

  CityJet stopt met de lijndienst Rotterdam Airport - London City

  Geschreven door
  CityJet CityJet

  DUBLIN - De Ierse luchtvaartmaatschappij CityJet stopt met de lijndienst Rotterdam The Hague Airport naar London City Airport. Op 30 april 2017 vindt de laatste vlucht plaats tussen de twee vliegvelden. Het vertrek van CityJet is slecht nieuws voor Rotterdam The Hague Airport die de laatste tijd al meerdere luchtvaartmaatschappijen zag vertrekken.

  CityJet vertrekt van Rotterdam Airport

  Op 30 april vindt de laatste vlucht plaats van CityJet tussen Rotterdam en Londen. Het bedrijf is bezig met een strategieverandering en wil in de toekomst vaker vliegen voor andere luchtvaartmaatschappijen. Dit betekent dat een aantal bestaande routes gewijzigd moeten worden of komen te vervallen.

  Londen nog wel bereikbaar

  Londen is nog wel te bereiken vanaf Rotterdam The Hague Airport. CityJet is namelijk niet de enige luchtvaartmaatschappij die de lijndienst uitvoert. Concurrent British Airways vliegt ook tussen beide steden en blijft dat doen. London City Airport blijft dus bereikbaar met British Airways.

  Minder luchtvaartmaatschappijen

  Er gebeurt de laatste tijd veel op het vliegveld van Rotterdam en Den Haag. Zo zijn Turkish Airlines en Flybe al vertrokken en stopt BMI Regional binnenkort ook met de lijndienst tussen Rotterdam en de hubverbinding in München. Het is echter niet alleen slecht nieuws voor Rotterdam The Hague Airport. Transavia, TUIfly en Corendon breiden aankomend zomerseizoen hun vluchten uit vanaf het vliegveld.

  Nog wel vanaf Schiphol en Antwerpen

  CityJet blijft wel vliegen vanaf Schiphol Airport en het vliegveld van Antwerpen naar London City Airport.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning