07 maart 2017

  BMI Regional stopt met de lijndienst Rotterdam - München

  Geschreven door
  Rotterdam Rotterdam

  ROTTERDAM - BMI Regional stopt met de lijndienst Rotterdam - München per 26 maart 2017. Het vliegveld van München werkt als een hub waardoor passagiers makkelijk naar vele bestemmingen kunnen vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Door het wegvallen van de hub is reizen met Lufthansa vanaf München niet meer mogelijk.

  Rotterdam The Hague Airport

  Het vliegveld van Rotterdam en Den Haag verliest een belangrijke hub naar München. De hub is ideaal voor passagiers die met Lufthansa verder willen reizen naar intercontintentale bestemmingen. Door het wegvallen van de hub met BMI Regional kunnen passagiers minder makkelijk naar verre bestemmingen reizen vanaf Rotterdam The Hague Airport.

  • BMI Regional vliegt elke week drie keer tussen Rotterdam en München
  • Lufthansa codesharing is niet meer mogelijk na 26 maart 2017

  BMI Regional stopt in Rotterdam

  De Britse regionale luchtvaartmaatschappij BMI Regional is niet alleen operatief in Rotterdam. Ook op het vliegveld van Groningen is er een lijndienst van BMI Regional. Hier wordt het vliegveld van Kopenhagen met groot succes als hub gebruikt. De hub in München was volgens BMI Regional geen succes waardoor deze per 26 maart 2017 stopt.

  Low-cost carriers in Rotterdam

  Ondanks het wegvallen van de hub in München is Rotterdam The Hague Airport aan het groeien. Het vliegveld floreert dankzij de lagekostenluchtvaartmaatschappijen. Transavia breidt bijvoorveeld snel uit op Rotterdam The Hague Airport en biedt verschillende bestemmingen aan naar Venetië, Pisa, Valencia, Bergerac en Pula vanaf het vliegveld.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning