08 februari 2017

  Transavia breidt de komende jaren flink uit

  Geschreven door
  Luchthaven Schiphol Luchthaven Schiphol Pixabay

  SCHIPHOL - Met achttien nieuwe routes breidt Transavia de aankomende zomer flink uit. Er komen nieuwe routes vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Er wordt niet alleen in Nederland uitgebreid. Ook over de grens in Duitsland komen nieuwe routes van Transavia.

  Transavia op Amsterdam Schiphol Airport

  Vanaf Schiphol is het al veel langer mogelijk om met Transavia te vliegen naar allerlei bestemmingen in Europa. Schiphol krijgt vluchten naar München (6 keer per week), Zürich (4 keer per week), Almeria (2 keer per week), Comiso (1 keer per week), Katowice (2 keer per week), Sofia (3 keer per week) en Tirana (3 keer per week). Ook komen er vluchten naar:

  • Helsinki - Finland (4 keer per week)
  • Belgrado - Servië (3 keer per week)
  • Ljubljana - Slovenië (3 keer per week)
  • Reus - Spanje (2 keer per week)

  Rotterdam en Transavia

  Ook krijgt de grootste havenstad van Nederland meer verbindingen met steden in Europa. Transavia biedt in de zomer rechtstreekse verbindingen aan tussen Rotterdam en deze steden:

  • Venetië - Italië (4 keer per week)
  • Bergerac - Spanje (5 keer per week)
  • Pisa - Italië (4 keer per week)
  • Valencia - Spanje (4 keer per week)
  • Pula - Kroatië (2 keer per week)

  Eindhoven Airport blijft maar groeien

  Eindhoven krijgt met Transavia een verbinding met Stockholm. Transavia vliegt in de zomer van 2017 vier keer per week naar de Zweedse hoofdstad Stockholm.

  Vliegen vanaf Duitsland

  Transavia vliegt niet alleen vanuit Nederland naar diverse Europese bestemmingen. Ook vanaf München is het netwerk van Transavia uitgebreid. De KLM-dochter verbindt de Duitse stad München met Dublin (3 keer per week), Barcelona (5 keer per week) en Stockholm (2 keer per week).

  Is Transavia een low-cost carrier?

  In Europa zijn veel low-cost carrier te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Wizz Air, Ryanair en Easyjet. De prijzen voor vliegtickets liggen laag. De vraag is of Transavia de prijs laag genoeg kan houden om de aankomende jaren voldoende marktaandeel te behouden. De prijzen voor vliegtickets van Transavia liggen doorgaans hoger dan die van de directe concurrentie.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning