23 maart 2017

  Het merk Virgin America verdwijnt in 2019

  Geschreven door
  Virgin America A320neo Virgin America A320neo Foto (c) Airbus

  SEATTLE - Alaska Airlines heeft ervoor gekozen om de naam Virgin America niet langer meer te gebruiken. Vanaf 2019 zal daarom alleen nog maar het logo en de naam Alaska Airlines gebruikt worden. De naam Virgin America gaat verdwijnen, ondanks het feit dat potentiële klanten een positieve associatie hebben met het merk Virgin America.

  Alaska Airlines blijft, Virgin America verdwijnt

  Alaska Airlines heeft besloten om te stoppen met het merk Virgin America. Het merk zal daarom in 2019 stoppen en worden opgenomen in het merk Alaska Airlines. Dit betekent dat de vliegtuigen worden omgetoverd, het merk moet worden veranderd en de huisstijl volledig in teken gaat staan van Alaska Airlines.

  Upgrades bij Alaska Airlines

  Ondanks dat Virgin America verdwijnt, zal het merk wel door sluimeren in Alaska Airlines die bepaalde elementen over gaat nemen van Virgin. Zo krijgt een groot deel van Alaska's vloot wifi aan boord, iets wat typerend was voor de vliegtuigen van Virgin America. Daarnaast krijgen de vliegtuigen van Alaska sfeerverlichting en krijgen alle stewards en stewardessen nieuwe uniformen. De symbiose tussen beide maatschappijen moet een sterker en daadkrachtiger Alaska Airlines veroorzaken, aldus Alaska's CEO James Tilden.

  Economy Premium

  Alaska Airlines gaat eveneens Economy Premium invoeren. De first class ervaring van Virgin America is van ongekende hoogte, echter gaat Alaska Airlines niet alle elementen van Virgin overnemen. Zo krijgen first class passagiers in 2019 minder beenruimte, van 55 naar 41 inch, in de toestellen van Alaska.

  Nieuwe vliegroutes voor Alaska Airlines

  De luchtvaartmaatschappij wil zich snel uitbreiden in de Verenigde Staten en heeft daarom de afgelopen tijd nieuwe routes aangekondigd. Zo worden er door Alaska Airlines nieuwe vliegroutes tot stand gebracht vanaf de luchthaven San Diego en San Jose.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning