22 maart 2017

  AirBaltic: ''positieve groei in passagiersaantallen''

  Geschreven door
  AirBaltic AirBaltic Foto (c) Aleksandrs Samuilovs - Wikimedia Commons

  RIGA - De Letse luchtvaartmaatschappij airBaltic laat een flinke groei zien in de passagiersaantallen. De groei werd verwacht aangezien de maatschappij meer vliegroutes beschikbaar heeft gesteld. In totaal werd een toename van 17 procent gezien ten opzichte van de maand februari vorig jaar.

  Meer passagiers voor AirBaltic

  Goed nieuws voor airBaltic die de laatste tijd flink heeft geïnvesteerd in meer vliegroutes. Het uitbreiden van het vliegnetwerk heeft ervoor gezorgd dat meer passagiers kozen voor de maatschappij. Er werd in februari een groei in passagiersaantallen van 17 procent genoteerd ten opzichte van de maand februari in 2016.

  Groei voor AirBaltic

  De groei voor airBaltic kwam neer op 175.851 passagiers in de maand februari 2017. In de eerste twee maanden van het jaar 2017 heeft airBaltic een totaal van 363.847 passagiers weten te vervoeren. De stijging zal zich waarschijnlijk doorzetten over heel het jaar 2017. Naast het vervoeren van meer passagiers zaten de vliegtuigen van airBaltic gemiddeld ook wat voller dan in de vergelijkbare maanden van 2016: 66 procent van de vliegtuigen waren gevuld, een stijging van twee procent.

  Bestemmingen voor AirBaltic

  De luchtvaartmaatschappij wil in 2017 flink uitbreiden in bestemmingen. Zo gaat de maatschappij vliegen naar de steden Madrid, Geneve, Aberdeen, Gotenburg en de Noorse stad Stavanger.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning