17 maart 2017

  Banen op de tocht bij luchtvaartmaatschappij Alitalia

  Geschreven door
  Alitalia Alitalia

  MILAAN - De Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia verkeerd in slechte economische tijden en moet flink gaan bezuinigen. Door de bezuinigingen gaan er wel flink wat banen verdwijnen. Door de herstructurering gaat Alitalia een miljard euro besparen.

  Banen op de tocht bij Alitalia

  Er staan flink wat banen op de tocht bij Alitalia. De Italiaanse luchtvaartmaatschappij verkeerd in slechte tijden en moet daarom bezuinigen om economische weer gezond te worden. Bezuinigingen betekent vaak dat er banen gaan verdwijnen: nu ook weer geen uitzondering. Er gaan waarschijnlijk bijna 2000 banen verdwijnen. In totaal moet de luchtvaartmaatschappij 1 miljard euro besparen.

  Etihad Airways geeft geen geld meer

  Etihad Airways, die een groot belang heeft in Alitalia, heeft al behoorlijk wat geld geïnvesteerd in Alitalia. Het geld werd gebruikt om onder andere het interieur van de vliegtuigen te verbeteren en te vernieuwen. Etihad lijkt echter niet bereid om nog meer geld te investeren. Naast het uitdunnen van het personeel gaat Alitalia ook kritisch kijken naar het netwerk in Europa. Tot slot zal Alitalia verschillende Airbus toestellen van de hand doen.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning