16 maart 2017

  Staking op Helsinki Airport raakt Finnair

  Geschreven door
  Finnair Finnair

  HELSINKI - Stakingen op de Finse luchthaven Helsinki Airport zorgen ervoor dat de Finse luchtvaartmaatschappij Finnair vluchten moet annuleren. De stakingen zijn niet gericht op Finnair, maar voelt wel de consequenties van de acties doordat de maatschappij de grootste gebruiker is van het vliegveld in Helsinki.

  Finnair schrapt vluchten door stakingen

  Door de stakingen op het vliegveld van Helsinki moet Finnair vluchten schrappen. De staking wordt uitgevoerd door het luchthavenpersoneel van Helsinki Airport en vindt vrijdag plaats. De staking / acties van het luchthavenpersoneel vindt plaats tussen 15:00 en 19:00 waardoor Finnair in die tijd bepaalde vluchten moet schrappen. Finnair gaat in totaal negentig vluchten annuleren.

  Vluchten verplaatsen door de stakingen

  Niet alle vluchten worden geschrapt. Er zijn ook vluchten die worden verplaatst naar een tijd buiten de stakingen. Dit is echter niet voor alle vluchten mogelijk.

  Finnair is zelf niet in conflict

  De staking die op het vliegveld van Helsinki zal plaatsvinden is niet gericht op Finnair. De Finse luchtvaartmaatschappij is zelf dus niet in conflict met het luchthavenpersoneel. Omdat Finnair de grootste gebruiker is van het vliegveld heeft de maatschappij wel last van de stakingen.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning