15 maart 2017

  Groei in passagiers voor Brussels Airlines

  Geschreven door
  Brussels Airlines Brussels Airlines

  BRUSSEL - Het gaat goed met luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. Het aantal passagiers dat kiest voor de maatschappij groeit gestaag. Ten opzichte van februari vorig jaar hebben maar liefst vier procent meer reizigers gekozen voor de maatschappij.

  Meer passagiers voor Brussels Airlines

  Meer reizigers kozen voor de luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. Ten opzichte van vorig jaar, februari 2016, vlogen er in februari 2017 maar liefst vier procent meer passagiers met de maatschappij naar veelal verre bestemmingen in Afrika. De ''Afrikaanse tak'' groeide niet als enige hard, ook was er veel groei naar steden in Noord-Amerika.

  Groei voor Brussels Airlines

  Dochteronderneming van Lufthansa groeide met name hard in Noord-Amerika (28,8 procent). Ook groeide het aantal passagiers naar Afrikaanse bestemmingen (4,5 procent). De groei in Noord-Amerika is met name te verklaren door de opening van de lijndienst naar Toronto.

  Nieuwe plannen voor Brussels Airlines

  Lufthansa heeft grote plannen voor Brussels Airlines. Zo moet de luchtvaartmaatschappij onderdeel worden van de low cost carrier Eurowings, tevens een dochteronderneming van Lufthansa.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning