15 maart 2017

  Gratis eten op vluchten van American Airlines

  Geschreven door
  American Airlines American Airlines Foto (c) James Rowson, via Wikimedia Commons

  FORT WORTH - De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij American Airlines gaat net als concurrent Delta Air Lines weer gratis maaltijden serveren op binnenlandse vluchten. Passagiers die reizen in economy class kunnen vanaf 1 mei ook weer rekenen op een maaltijd voor de relatief lange vluchten binnen de VS.

  Gratis eten aan boord van American Airlines

  Vanaf 1 mei 2017 is het weer normaal geworden dat ook economy class passagiers gratis eten kunnen krijgen op binnenlandse vluchten. Met dit besluit van American Airlines volgt de airliner in de voetstappen van concurrent Delta Air Lines die eveneens gratis maaltijden serveert op binnenlandse vluchten.

  Westkust naar Oostkust

  Niet op alle vluchten wordt eten geserveerd. Voor relatief lange vluchten tussen Los Angeles en New York en tussen San Francisco en New York wordt gratis eten geserveerd. Gratis maaltijden geldt dus alleen voor geselecteerde routes binnen de VS.

  Airbus A321

  De vliegdiensten tussen de grote steden aan de westkust en de oostkust van Amerika wordt gevlogen met een Airbus A321. Op dit type vliegtuig is zowel een economy class als first class aanwezig.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning