07 maart 2017

  Aeromexico met de Dreamliner 787-9 naar Schiphol Airport

  Geschreven door
  Aeromexico Aeromexico Foto (c) BriYYZ, via Wikimedia Commons

  MEXICO-STAD - De Mexicaanse luchtvaartmaatschappij Aeromexico gaat medio mei vaker vliegen tussen de hoofdstad van Mexico ''Mexico City'' en Schiphol Airport. Er wordt gekozen voor een Boeing 787-9 die meer passagiers kan vervoeren dan de Dreamliner 787-8.

  Aeromexico toch vaker naar Amsterdam

  Vorig jaar ging de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij al van start met een verbinding tussen Mexico City en Schiphol. Ook dit jaar zal Aeromexico gaan vliegen tussen de twee landen, echter zal er in plaats van drie vluchten per week nu elke dag een vlucht worden aangeboden. De extra lijndiensten komen medio mei 2017 beschikbaar.

  De Dreamliner 787-9

  Aeromexico schakelt over naar de grotere Dreamliner 787-9. De grotere versie van de 787-8 biedt plaats aan in totaal 274 passagiers in een twee klassen configuratie. Zo kunnen er in totaal 46 passagiers in business klasse vliegen en 238 passagiers in economy.

  B787-8 vervangen

  De Boeing 787-8 wordt geleidelijk vervangen door de grotere versie. De Dreamliners van Boeing zijn zuiniger, moderner en stiller dan de voorgangers en zijn mede daarom een populaire keuze bij luchtvaartmaatschappijen.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning