28 februari 2017

  Garuda Indonesia verhoogt stoelcapaciteit in zomerseizoen

  Geschreven door
  Garuda Indonesia Garuda Indonesia Foto (c) Aero Icarus, via Wikimedia Commons

  JAKARTA - De Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia verhoogt de stoelcapaciteit vanaf Amsterdam in het zomerseizoen. Van juni tot en met oktober zet Garuda een Boeing 777-300ER in met een twee klassen configuratie. Door de nieuwe configruatie komt er meer ruimte bij economyclass zodat meer passagiers kunnen reizen met Garuda Indonesia.

  Boeing 777-300ER voor Garuda Indonesia

  Garuda wil meer passagiers vervoeren in het zomerseizoen. Om dit te bewerkstelligen gaat Garuda een Boeing 777-300ER inzetten met een twee klassen configuratie. Dit betekent een economy en businessclass toestel met meer ruimte voor passagiers die willen reizen in economy. Door de nieuwe configuratie komt er ruimte bij voor 99 extra stoelen.

  Economy en Business

  In economyclass zal er in totaal ruimte komen voor 367 stoelen die in een 3-3-3 verhouding zijn geplaats. Dit betekent meer ruimte voor de passagiers die reizen in economyclass. Voor businessclass zijn er 26 stoelen gereserveerd.

  Vluchten tussen Amsterdam en Jakarta

  Het is mogelijk om met een directe vlucht van Amsterdam naar Jakarta te vliegen. Garuda Indonesia vliegt in iets minder dan 14 uur rechtstreeks tussen Amsterdam en Jakarta met een Boeing 777-300ER. Aan boord zijn verse maaltijden, on demand entertaiment en stroom + USB-aansluiting standaard in economyclass.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning