28 februari 2017

  Virgin Australia vliegt niet naar Abu Dhabi

  Geschreven door
  Virgin Virgin

  BRISBANE - Virgin Australia heeft besloten om de lijndienst tussen het Australische Perth en Abu Dhabi op te heffen, nog voordat de route daadwerklijk van start is gegaan. Door marktomstandigheden is de route niet meer interessant voor Virgin Australia.

  Virgin Australia vliegt niet naar Abu Dhabi

  Door veranderende marktomstandigheden gaat Virgin Australia niet vliegen tussen Perth en Abu Dhabi. De lijndienst zou in eerste gelanceerd worden op 9 juni, maar is gecanceld door Virgin. De lijndienst is niet meer interessant door de markt die constant in beweging is. De veranderende markt kan leiden tot dit soort beslissingen waarbij lijndiensten en routes gewijzigd moeten worden.

  Ticket gaat naar Etihad

  Klanten van Virgin die al een ticket hadden gekocht vliegen met Etihad naar Abu Dhabi. Etihad is een partner van Virgin Australia waardoor de tickets relatief makkelijk overgedragen konden worden.

  Virgin kijk meer naar Azië en de VS

  Virgin Australia zich haar focus meer op Azië en de VS. De lijndienst tussen Perth en Abu Dhabi is niet de eerste die door Virign is geannuleerd. Virgin had namelijk ook al de lijndienst tussen Sydney en Abu Dhabi geannuleerd. De trend bij Virgin is om meer naar de VS en Azië te vliegen. Vanaf 4 april vliegt Virgin van Melbourne naar Los Angeles.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning