27 februari 2017

  Swiss rekent ''stoel-toeslag'' in businessclass

  Geschreven door
  Swiss Swiss

  BAZEL - Swiss rekent een speciale toeslag voor passagiers die luxer willen reizen dan de gangbare businessclass biedt. Het gaat hier om de stoelen. Voor 200 euro extra kunnen passagiers genieten van een ruime stoel, throne seats, zonder een directe passagier naast je.

  Extra toeslag voor betere stoelen in business

  Voor 200 euro extra kunnen passagiers die met Swiss reizen genieten van extra luxe stoelen. Deze stoelen hebben meer ruimte en bieden meer comfort. De reiziger heeft niemand naast zich in de zogenaamde throne seats van Swiss.

  Toeslag is normaal geworden

  Het wordt steeds normaler om als passagiers extra te betalen voor meer comfort in het vliegtuig. Wie bijvoorbeeld wil upgraden van een krappe economy class stoel naar een economy comfort klasse kan dat al doen. Passagiers hebben dan meer ruimte en genieten vaak van meer comfort. Het upgraden van de stoelen in business class is uniek.

  Meer winst voor Swiss

  Het aanbieden van alle extraatjes in vliegtuigen kan veel geld opleveren voor luchtvaartmaatschappijen. De upgrade in businessclass kan Swiss helpen om meer winst te behalen. Toch is de nieuwe feature niet voor iedereen even leuk. Passagiers die veel reizen met Swiss (de frequent flyers) gaan er doorgaans op achteruit. Als de speciale stoelen van Swiss zijn uitverkocht, dan kunnen de goud en platinum reizigers van Swiss geen automatische upgrade naar de stoelen verwachten. Het aantal throne stoelen in de vliegtuigen van Swiss zijn beperkt.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning