14 februari 2017

  Luchtvaartmaatschappij Transavia stopt in München

  Geschreven door
  Transavia Boeing 737 Transavia Boeing 737

  MUNCHEN - De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia heeft besloten om zich meer te gaan focussen in eigen land. In Nederland boekt Transavia namelijk goede resultaten. De basis in Duitsland valt echter tegen. Hier wordt alleen maar verlies gedraaid. Eind oktober 2017 wordt de basis in het Duitse München gesloten.

  Concurrerende markt

  Transavia heeft er alles aan gedaan om in München een succes te boeken. Toch is dat niet gelukt dankzij de felle concurrentie van TUIfly en Airberlin. ''Passagiers waren erg tevreden over ons en waarderen ons erg'', aldus de Transavia-directeur Mattijs ten Brink.

  Transavia terug naar Nederland

  Het Nederlandse bedrijf Transavia haalt de vier Boeing 737-800's terug naar Nederland. Waar de vier Boeing's gestationeerd worden is nog niet bekend. Met de vier ''nieuwe'' Boeing's terug in Nederland kan het bedrijf wellicht meer vluchten aanbieden naar nieuwe bestemmingen via Nederland.

  Groei in Nederland

  De topman van Transavia wil er alles aan doen om nog harder te gaan groeien in Nederland. Volgens Ten Brink is er de afgelopen tijd al een enorme succes geboekt in Nederland. Groeicijfers van 10 procent op Schiphol en Rotterdam en een explosieve groei van 20 procent in Eindhoven geven het gevoel dat er nog veel te halen is in Nederland. Om een verdere groei voor elkaar te kunnen krijgen gaat Transavia onder andere nog beter samenwerken met moederbedrijf KLM.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning