05 april 2017

  Ryanair vervoerde in maart weer meer passagiers

  Geschreven door
  Ryanair Ryanair

  DUBLIN - Wederom goed nieuws voor de Ierse prijsvechter Ryanair die in de maand maart meer passagiers wist te vervoeren ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Ryanair heeft in maart tien procent meer passagiers weten te vervoeren, een groot succes voor de Ierse luchtvaartmaatschappij.

  Weer meer passagiers voor Ryanair

  Het gaat zeer goed met de prijsvechter Ryanair, die voor extreem lage prijzen vliegtickets verkoopt naar met name Europese bestemmingen. De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair breidt in een rap tempo uit en ziet dat nu ook weer terug in de passagiersaantallen. In de maand maart heeft de maatschappij tien procent meer passagiers weten te vervoeren, ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. In totaal gaat het over de maand maart om 9,4 miljoen passagiers. Dit zijn er dit jaar in maart bijna een miljoen meer dan vorig jaar.

  Het aantal kon hoger uitpakken

  Ryanair kon nog meer passagiers vervoeren. De maatschappij had te kampen met een aantal stakingen waardoor een aantal vuchten uitvielen. Als de stakingen van in totaal 530 vluchten niet was voorgevallen, dan zou de maatschappij nog eens honderd duizend extra passagiers bij de 9,4 miljoen kunnen optellen. Daarnaast valt Pasen in 2017 later dan in het jaar 2016. Veel mensen zijn tijdens Pasen vrij en willen een weekendje weg. Ryanair profiteert van dit soort dagen door meer vliegtickets te verkopen. De vele extra aantallen verkochte vliegtickets door Pasen worden nu niet bij de maand maart opgeteld.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning