03 april 2017

  People's Viennaline stopt met korte internationale route

  Geschreven door
  People's Viennaline People's Viennaline Foto (c) Julian Herzog - Wikimedia Commons

  ALTENRHEIN - De kortste internationale vliegroute stopt. Luchtvaartmaatschappij People's Viennaline stopt met de route tussen St. Gallen-Altenrhein en Friedrichshafen / Keulen. De route is extreem kort. Passagiers zitten in het vliegtuig voor het eerste gedeelte van de vlucht ongeveer vier minuten in de lucht. De route is gestopt omdat er te weinig interesse zou zijn voor de route tussen de twee landen Zwitserland en Duitsland.

  People's Viennaline stopt met kortste vliegroute

  Luchtvaartmaatschappij People's Viennaline heeft besloten om te stoppen met de internationale route van de Zwitserse stad St. Gallen-Altenrhein naar de Duitse stad Friedrichshafen. Het vliegtuig van het bedrijf gaat uiteindelijk door naar de grote Duitse stad Keulen. Tijdens de beginfase van de route was er veel aandacht. Veel passagiers waren te vinden voor de korte vliegroute. Het bedrijf zette daarom in eerste instantie zelfs een Embraer 170 in om de passagiers te vervoeren.

  Stoppen vanwege desinteresse

  De route tussen beide landen is gestopt omdat het bedrijf er niet in is geslaagd om voldoende passagiers te trekken. Volgens CEO Daniel Steffen is er alles aangedaan om de route interessant te maken voor potentiële reizigers. Dit is helaas niet gelukt. In de maand maart verwelkomde het bedrijf 2.300 passagiers op de vlucht tussen beide steden. Op 14 april vindt echter de laatste vlucht plaats van deze bijzondere lijndienst van People's Viennaline.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning