15 februari 2017

  Nieuwe bestemmingen voor Ryanair vanaf Leeds-Bradford Airport

  Geschreven door

  LEEDS - Ryanair heeft het winterschema voor de activiteiten op Leeds-Bradford Airport bekend gemaakt en vliegt in het winterseizoen naar twee nieuwe bestemmingen: de Poolse stad Wroclaw en het Spaans stadje Murcia.

  Nieuwe route voor Ryanair

  Ryanair groeit hard. Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland probeert de Ierse prijsvechter de concurrentie voor te blijven. Vanaf Leeds-Bradford Airport zal Ryanair voor het eerst vliegen naar de Poolse stad Wroclaw. De vluchten (2 per week) beginnen vanaf oktober 2017 (het winterschema). Ook zal Ryanair vanaf het vliegveld twee keer per week naar het Spaanse Murcia vliegen.

  Ryanair in Leeds-Bradford

  In totaal zal Leeds-Bradford Airport 17 bestemmingen krijgen die door Ryanair worden gevlogen. Dit komt neer op 55 vluchten per week met een totaal aantal klanten van 1.3 miljoen per jaar.

  Nieuwe bestemmingen in de zomer

  Ryanair vliegt in de zomer van 2017 vanaf Leeds-Bradford eveneens naar nieuwe bestemmingen. Zo gaan er twee keer per week vluchten naar Bratislava, Girona, Gran Canaria, Vilnius en Warschau. Met de nieuwe bestemmingen probeert Ryanair de concurrentie voor te blijven, toerisme in de regio te vergroten en tevens de zakelijke klanten uit het gebied te trekken.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning