Connections

  Vliegkoning | actueel nieuws over nieuwe lijndiensten, bestemmingen en connections van luchtvaartmaatschappijen.

  vrijdag, 07 april 2017 14:41

  TUI fly breidt uit met meer bestemmingen in Kaapverdië

  Geschreven door

  RIJSWIJK - Reisorganisatie TUI gaat meer bestemmingen aanbieden naar Kaapverdië. TUI fly, dochterondeneming van TUI, gaat naar Santiago vliegen, de vierde bestemming in de Kaapverdische eilanden. Kaapverdië is streeds meer in trek door de perfecte ligging, witte stranden en zonnig klimaat.

  woensdag, 05 april 2017 10:42

  Emirates verdubbelt vluchten tussen Dubai en Bali

  Geschreven door

  DUBAI - Luchtvaartmaatschappij Emirates gaat het aantal vluchten tussen Dubai en Bali verhogen. Emirates wil door het verdubbelen van de vluchten meer passagiers trekken naar Dubai en Bali. De vlucht naar Bali sluit goed aan op aankomende vluchten vanuit Schiphol. Emirates probeert met de maatregel een nieuwe concurrent te worden op de route Amsterdam - Bali die nu voornaamelijk door KLM en Garuda Indonesia worden gedomineerd.

  maandag, 03 april 2017 14:00

  Ryanair: de Ierse luchtvaartmaatschappij

  Geschreven door

  Ryanair is één van de grootste Europese luchtvaartmaatschappijen. De maatschappij komt uit Ierland en werd in 1985 opgericht door de zakenman Tony Ryan. Ryanair is de grootste lagekostenluchtvaartmaatschappij van Europa en vliegt met name naar de kleinere luchthavens om kosten te besparen. De maatschappij hanteert een ''geen fratsen'' formule. Dit betekent dat een standaard vliegticket van Ryanair weinig extra's biedt.

  donderdag, 30 maart 2017 14:13

  Brussels Airlines: de Belgische luchtvaartmaatschappij

  Geschreven door

  Brussels Airlines is een Belgische luchtvaartmaatschappij en tevens de nationale maatschappij die de vlag van België op haar toestellen draagt. De maatschappij heeft haar thuisbasis op het vliegveld van Brussel en heeft daar tevens de hoofdkantoren gevestigd.

  donderdag, 30 maart 2017 13:43

  Lufthansa: de grootste Duitse luchtvaartmaatschappij

  Geschreven door

  Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland en één van de grootste spelers in de Europese luchtvaartmarkt. Het hoofdkantoor van Lufthansa staat in de Duitse stad Keulen. De maatschappij is opgericht in het jaar 1926 en is één van de grotere werkgevers in Duitsland.

  donderdag, 30 maart 2017 13:26

  KLM: Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

  Geschreven door

  KLM staat voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. In het Engels wordt KLM Royal Dutch Airlines genoemd. KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld en is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland. Samen met Air France vormt KLM de combinatie Air France - KLM.

  donderdag, 30 maart 2017 11:46

  RwandAir start met nieuwe bestemmingen naar Europa

  Geschreven door

  RwandAir is de nationale luchtvaartmaatschappij, de flagcarrier, van Rwanda met twee Europese bestemmingen: Londen Gatwick en Brussels Airport. RwandAir vliegt met toestellen van Airbus, Boeing en Bombardier.

  dinsdag, 28 maart 2017 11:59

  Westjet vliegt vaker naar de stad Houston

  Geschreven door

  CALGARY - De Canadese luchtvaartmaatschappij Westjet gaat vaker vliegen naar de stad Houston. De frequentie van de vluchten wordt verdubbeld. Passagiers die naar Houston reizen kunnen nu vaker een overstap nemen op het vliegveld van Calgary.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning