Airlines

  Vliegkoning | informatie over nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen.

  maandag, 03 april 2017 14:00

  Ryanair: de Ierse luchtvaartmaatschappij

  Geschreven door

  Ryanair is één van de grootste Europese luchtvaartmaatschappijen. De maatschappij komt uit Ierland en werd in 1985 opgericht door de zakenman Tony Ryan. Ryanair is de grootste lagekostenluchtvaartmaatschappij van Europa en vliegt met name naar de kleinere luchthavens om kosten te besparen. De maatschappij hanteert een ''geen fratsen'' formule. Dit betekent dat een standaard vliegticket van Ryanair weinig extra's biedt.

  donderdag, 30 maart 2017 14:13

  Brussels Airlines: de Belgische luchtvaartmaatschappij

  Geschreven door

  Brussels Airlines is een Belgische luchtvaartmaatschappij en tevens de nationale maatschappij die de vlag van België op haar toestellen draagt. De maatschappij heeft haar thuisbasis op het vliegveld van Brussel en heeft daar tevens de hoofdkantoren gevestigd.

  donderdag, 30 maart 2017 13:43

  Lufthansa: de grootste Duitse luchtvaartmaatschappij

  Geschreven door

  Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland en één van de grootste spelers in de Europese luchtvaartmarkt. Het hoofdkantoor van Lufthansa staat in de Duitse stad Keulen. De maatschappij is opgericht in het jaar 1926 en is één van de grotere werkgevers in Duitsland.

  donderdag, 30 maart 2017 13:26

  KLM: Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

  Geschreven door

  KLM staat voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. In het Engels wordt KLM Royal Dutch Airlines genoemd. KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld en is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland. Samen met Air France vormt KLM de combinatie Air France - KLM.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning