27 maart 2017

  WOW air gaat vliegen naar Chicago O'Hare International Airport

  Geschreven door
  WOW air Airbus A321 WOW air Airbus A321 Foto (c) Airbus

  SCHIPHOL - De IJslandse luchtvaartmaatschappij WOW air gaat dit jaar vliegen naar de Amerikaanse stad Chicago. WOW air groeit hard en gaat in de zomerdienstregeling twee keer vliegen vanaf Schiphol Airport. Passagiers die vliegen met WOW air moeten altijd een overstap maken op het vliegveld van Reykjavik.

  WOW air opent lijndienst naar Chicago

  Vanaf 13 juli gaat WOW air vluchten aanbieden tussen Amsterdam en Chicago. De lijndienst zal een tussenstop maken op Keflavik Airport, het vliegveld van Reykjavik en tevens grootste airport van IJsland. WOW air groeit snel en heeft een sterke focus op lijndiensten tussen Europa en de Verenigde Staten / Canada. De nieuwe lijndienst Keflavik - Chicago wordt vier keer per week uitgevoerd.

  Goedkope vliegtickets van WOW air

  Passagiers die reizen met WOW air hoeven doorgaans niet diep in de buidel te tasten. De low cost carrier biedt vliegtickets aan tegen zeer lage prijzen. Dit betekent dat de service aan boord tot een minimum is beperkt. Zo worden er aan boord geen gratis maaltijden uitgedeeld. Ook drinken is niet gratis aan boord van een WOW air vliegtuig. Het is uiteraard wel mogelijk om te betalen voor eten en drinken. De vliegtuigen van WOW air hebben ook geen inflight entertainment systeem gemonteerd in de hoofdsteunen van de stoelen. Dit betekent dat het niet mogelijk is om gratis naar de nieuwste films te kijken. WOW air biedt wel de mogelijkheid om een tablet te huren tijdens de vlucht.

  Altijd overstappen in IJsland

  Reizigers die naar de Noord-Amerika willen reizen met WOW air moeten altijd overstappen op Keflavik Airport. Een aansluitende vlucht zal nooit lang op zich laten wachten waardoor de overstaptijd minimaal is.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning