15 februari 2017

  Ryanair van Eindhoven rechtstreeks naar Valencia

  Geschreven door
  Ryanair Ryanair

  EINDHOVEN - Ryanair wil net als Transavia vanaf Eindhoven naar Valencia vliegen. De nieuwe bestemming is goed nieuws voor Eindhoven Airport die erg hard aan het groeien is. De Spaanse bestemming wordt in de zomer dagelijks gevlogen door Transavia. Ryanair start met vliegen naar Valencia in het winterseizoen van 2017.

  Ryanair naar Valencia vanaf Eindhoven

  De lagekosten maatschappij Ryanair opent een nieuwe lijndienst tussen Eindhoven Airport en het Spaanse Valencia. Nieuw is de bestemming niet. Transavia vliegt namelijk al met een Airbus tussen Eindhoven en Valencia. Ryanair wil vanaf oktober drie keer per week vliegen tussen de Brabantse stad en Valencia. Het is binnenkort mogelijk om tickets te boeken. Dit kan wanneer Ryanair de winterdienstregeling publiceert.

  Concurrent voor Transavia?

  Ryanair en Transavia zijn beide lowbudget vliegmaatschappijen. Ze bieden relatief korte vluchten aan voor weinig geld. Naast Transavia en Ryanair is er nog een derde lagekosten maatschappij aanwezig op Eindhoven Airport: Wizz Air. Deze maatschappij richt zich met name op vluchten naar Oost-Europa.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning