17 maart 2017

  Nieuwe vliegroutes voor luchtvaartmaatschappij LEVEL

  Geschreven door
  Vier vliegroutes voor LEVEL Vier vliegroutes voor LEVEL

  BARCELONA - Luchtvaartmaatschappij LEVEL gaat vier nieuwe vliegroutes starten naar zowel Noord-Amerika als Zuid-Amerika. De low cost carrier gaat passagiers voor zeer weinig geld vervoeren naar verschillende steden. LEVEL moet een concurrent worden voor Norwegian die de afgelopen jaren sterk is gegroeid.

  Luchtvaartmaatschappij LEVEL

  Luchtvaartmaatschappij LEVEL, onderdeel van IAG, gaat nieuwe routes starten vanaf het vliegveld van Barcelona. De vliegtickets worden voor zeer weinig geld aangeboden en zal daarom concurrend werkend voor lagekosten maatschappijen zoals Norwegian en de nieuwe, nog niet bestaande luchtvaartmaatschappij Boost van Air France - KLM.

  Nieuwe routes voor LEVEL

  De nieuwe routes gaan allen naar steden in Noord-Amerika en Zuid-Amerika. De long haul vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A330. De nieuwe routes zijn Buenos Aires, San Francisco, Los Angeles en Punta Cana. Een single ticket naar Los Angeles wordt al verkocht voor rond de honderd euro. Tickets worden verkocht zonder extra service. Dit betekent geen gratis maaltijden aan boord en extra kosten voor het inchecken van een koffer.

  • Buenos Aires
  • San Francisco
  • Los Angeles
  • Punta Cana

  LEVEL is onderdeel van IAG

  Net als British Airways, Iberia en Vueling is LEVEL onderdeel van International Airlines Group IAG. Met LEVEL wil IAG een sterke vuist maken tegen lagekosten carriers als Norwegian en de nog niet bestaande luchtvaartmaatschappij Boost.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning