15 februari 2017

  KLM vliegt rechtstreeks naar het eiland Mauritius

  Geschreven door
  KLM KLM

  SCHIPHOL - KLM en Air Mauritius slaan de handen ineen en vliegen dagelijks naar het eiland Mauritius. In de zomer verzorgt Air Mauritius de vlucht, in het winterseizoen doet KLM dat. Passagiers kunnen met deze samenwerking het hele jaar met een directe vlucht reizen tussen Nederland en Mauritius.

  Met KLM naar Mauritius

  Mauritius is een prachtig tropisch eiland en is volgens de KLM president-directeur Pieter Elbers een prachtige toevoeging aan het netwerk van KLM. Een directe verbinding met Mauritius stond al een tijdje op het verlanglijstje van Elbers. Hij is blij dat de samenwerking er gekomen is. Reizigers naar Mauritius kunnen nu met een rechtstreekse vlucht afreizen naar het eiland.

  Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport

  Er wordt gevlogen met een Boeing 787-9 naar het internationale luchthaven Sir Seewoosagur Ramgoolam. Het vliegtuig van KLM biedt plaats aan 294 passagiers. KLM zal in oktober van 2017 naar Mauritius vliegen. In het zomerseizoen zal Air Mauritius de vlucht verzorgen. Air Mauritius vliegt niet met een Boeing 787-9 maar met een Airbus A340-300. Dit type toestel biedt plaats aan 292 passagiers.

  Air Mauritius

  Vanaf 26 maart is het mogelijk om met Air Mauritius naar Mauritius te vliegen; twee vluchten per week op maandag en vrijdag. Vanaf augustus en oktober wordt er een derde vlucht toegevoegd. Op die manier wordt de capaciteit verhoogd en hebben reizigers meer flexibiliteit. De derde vlucht zal op woensdag plaatsvinden. Air Mauritius is eveneens zeer verheugd op de samenwerking met KLM. Officer in charge Raja Buton noemt de toevoeging Amsterdam Schiphol Airport een nieuwe kans om zich verder te ontwikkelen in Europa. Schiphol kan namelijk als een hub fungeren waardoor reizigers makkelijk via Schiphol naar andere bestemmingen kunnen afreizen. Air Mauritius heeft al een connectie met Parijs. Nu Amsterdam hier aan wordt toegevoegd zijn twee grote vliegvelden verbonden met Mauritius.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning