09 maart 2017

  Cathay Pacific wil meer vluchten naar Europese bestemmingen

  Geschreven door
  Cathay Pacific Cathay Pacific

  HONGKONG - Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific wil meer vluchten naar Europese bestemmingen. Enkele populaire bestemmingen zijn Madrid, Manchester en Parijs. Ook zal Cathay Pacific vliegen vanuit Hongkong naar de Spaanse stad Barcelona.

  Cathay Pacific vergroot vluchten naar Europa

  Met meer vluchten in de week probeert Cathay Pacific meer passagiers te trekken naar populaire Europese bestmemingen. Er moet dan gedacht worden aan de Spaanse steden Madrid en Barcelona, maar ook de Britse stad Manchester. Parijs mag ook niet ontbreken uit het rijtje.

  • Madrid: van vier naar vijf vluchten per week
  • Manchester: zes vluchten per week
  • Parijs: elf vluchten per week

  Ook vluchten naar Australië

  Er komen niet alleen wijzigingen voro vluchten naar Europa. Ook gaat Cathay Pacific een andere dienstregeling treffen voor vluchten naar Australië. De twee steden Cairns en Brisbane worden losgekoppeld en worden rechtstreeks gevlogen vanuit Hongkong. Passagiers hoeven nu niet meer te wachten en kunnen direct vliegen naar de gewenste bestemming.

  • Cairns: drie vluchten per week
  • Brisbane: elf vluchten per week

  Cathay Pacific gaat naast Australië en Europa ook een aantal wijzigingen doorvoeren in de Verenigde Staten. Zo wordt er minder gevlogen naar Los Angeles, 28 vluchten naar 21 per week, en wordt er meer gevlogen naar San Francisco. De wijzigingen worden in 2017 doorgevoerd

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning