21 februari 2017

  Emirates vliegt naar Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh

  Geschreven door
  Boeing 777-300ER Emirates Boeing 777-300ER Emirates Foto (c) Emirates

  DUBAI - De luchtvaartmaatschappij Emirates voegt Phnom Penh toe aan het vliegnetwerk. Er wordt naar de hoofdstad van Cambodja met een Boeing 777-300ER gevlogen vanuit Dubai. Emirates gaat op de route wel een tussenstop maken op Rangoon (RGN), de hoofdstad van Myanmar.

  Emirates vliegt naar Cambodja

  Vanaf 1 juli is het mogelijk om dagelijks met Emirates naar de hoofdstad van Cambodja te vliegen. Emirates voert de vlucht uit met de populaire Boeing 777-300ER. De route wordt onderbroken met een tussenstop op Rangoon (Yangon), de hoofdstad van Myanmar (Birma). Tijdens de vlucht zullen zowel Economy Class als Bussines Class services worden geleverd.

  Meer bestemmingen met Emirates

  De nieuwe bestemming naar Myanmar valt samen met de bestemming naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Vanuit Dubai is deze stad makkelijk te bereiken met Emirates. De dagelijkse vlucht naar Hanoi wordt niet onderbroken met een tussenstop op Rangoon.

  Goede aansluiting met Emirates

  Volgens Emirates is de Europese aansluiting (Parijs, Londen en Frankfurt) met de vlucht naar Cambodja uitstekend. De outbound vlucht EK388 naar Rangoon (Yangon) vertrekt om 09:15 uur vanuit Dubai. Het vliegtuig van Emirates zal om 17:25 uur vervolgens arriveren op het vliegveld van Rangoon om uiteindelijk te vertrekken om 18:55 uur naar de eindbestemming Phnom Penh (21:25 uur).

  Connectie tussen Phnom Penh en Yangon

  Dankzij de tussenstop in Myanmar is het tevens mogelijk om makkelijk te reizen tussen de twee Aziatische steden. Emirates maakt het straks voor het eerst mogelijk om met een directe vlucht te reizen tussen Yangon en Phnom Penh.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning