20 februari 2017

    TAP start directe vluchten tussen Lissabon en Abidjan

    Geschreven door
    TAP Portugal TAP Portugal

    LISSABON - De Portugese luchtvaartmaatschappij TAP start in de zomer van 2017 rechtstreekse vluchten naar Abidjan gelegen in het land Ivoorkust. TAP Portugal groeit snel en is druk bezig om het aantal bestemmingen te vergroten.

    TAP Portugal naar Ivoorkust

    Vanaf juli 2017 is het mogelijk om met TAP met een rechtstreekse vlucht naar Ivoorkust te reizen. Passagiers kunnen maar liefst vijf keer per week gebruik maken van de lijndienst. De nieuwe bestemming is één van de vele nieuwe diensten die TAP aanbiedt. Zo is er onlangs aangekondigd dat TAP vliegt naar Toronto, Stuttgart, Gran Canaria, Alicante, Boekarest en Boedepest.

    Europa weer dichtbij

    De lijndienst is volgens TAP Portugal goed nieuws voor de inwoners van Ivoorkust. Met TAP kan nu vijf keer per week gevlogen worden naar Lissabon. Via het vliegveld in Lissabon kunnen passagiers eventueel doorreizen naar bestemmingen verder in Europa.

    Vliegen met een Airbus A320

    TAP Portugal zet de Airbus A320 in tussen de twee steden. De Airbus biedt plaats aan in totaal 165 passagiers en vliegt op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag naar Abidjan. De nieuwe route naar Abidjan is een strategische keuze van TAP Portugal die met de nieuwe route een totaal van 15 bestemmingen in 10 Afrikaanse landen aanbiedt.

    ACTUEEL

    © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning