16 februari 2017

  Ryanair loves Eindhoven Airport: nieuwe route Eindhoven - Edinburgh

  Geschreven door
  Ryanair Boeing 737-800 Ryanair Boeing 737-800

  EINDHOVEN - Ryanair is in een rap tempo bezig om Eindhoven Airport om te toveren naar een Ryanair paradijs. De ene na de andere route wordt toegevoegd om de positie van Ryanair stevig te bewaken. Ryanair opent een nieuwe route tussen Eindhoven en de Schotse stad Edinburgh.

  Ryanair tussen Eindhoven en Edinburgh

  Het kan niet op voor Eindhoven Airport. Ryanair kondigde een nieuwe route aan tussen Eindhoven en Praag maar lijkt nu ook brood te zien in een route tussen Eindhoven en Edinburgh. 

  Boeing 737-800

  Wie voor Ryanair kiest, vliegt altijd met een Boeing 737-800. Dit type toestel biedt zitplaatsen voor 189 passagiers. Ryanair verwacht voldoende reizigers te trekken voor de nieuwe route naar Edinburgh. Deze reizigers worden met name getrokken door de goede ligging van het vliegveld en de kosten voor het parkeren. De ticketprijzen van Ryanair zijn altijd zeer scherp geprijsd; de nieuwe route Eindhoven Edinburgh zal daar geen uitzondering op zijn.

  Tickets boeken

  De tickets zijn op dit moment nog niet te verkrijgen. Later deze maand opent Ryanair de mogelijkheid om tickets te boeken naar de Schotse stad en vice versa. Het is ook nog niet duidelijk op welke tijden Ryanair tussen de twee steden gaat vliegen.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning