16 februari 2017

  Ryanair vliegt in oktober van Eindhoven naar Praag

  Geschreven door
  Ryanair Ryanair

  Eindhoven Airport groeit als kool. Ryanair gaat in oktober de vlucht verzorgen tussen de Brabantse luchthaven en Praag. De concurrentiestrijd tussen Ryanair en Transavia is in volle gang.

  Ryanair vliegt naar Praag

  De Ierse prijsvechter Ryanair laat er geen gras over groeien en gaat in oktober vliegen tussen Eindhoven en Praag. De nieuwe lijn is inmiddels de zoveelste nieuwe bestemming voor Eindhoven Airport. Dankzij de nieuwe lijn wil Ryanair een nog stevigere positie behalen en behouden in Nederland. De directe concurrent van Ryanair is de semi lagekosten carrier Transavia. De dochterondernming van KLM heeft in 2016 een flinke groei laten zien in zowel winst als passagieraantallen. Ryanair wil de concurrentie achter zich houden en start mede daarom nieuwe lijnvluchten.

  737-800 voor Ryanair

  Ryanair zet in principe altijd een Boeing 737-800 in voor de vluchten in Europa. Alle vliegtuigen zijn daarom gelijk aan elkaar. Dit betekent dat de kosten veel lager worden en de winst kan stijgen. De passagier profiteert eveneens van de keuze om altijd met hetzelfde toestel te vliegen; de ticketprijzen zijn vaak bijzonder laag. Het toestel van Ryanair biedt plaats aan 189 passagiers.

  Wizz Air en Transavia

  Zowel Wizz Air als Transavia bieden scherp geprijsde vliegtickets aan vanaf Eindhoven Airport naar verschillende Europese bestemmingen. Wizz Air richt zich met name op Oost-Europese bestemmingen en lijkt op dit moment minder te concurreren met Ryanair.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning