07 april 2017

  TUI fly breidt uit met meer bestemmingen in Kaapverdië

  Geschreven door
  TUI fly Boeing 737 TUI fly Boeing 737 Foto (c) RHL Images - Wikimedia Commons

  RIJSWIJK - Reisorganisatie TUI gaat meer bestemmingen aanbieden naar Kaapverdië. TUI fly, dochterondeneming van TUI, gaat naar Santiago vliegen, de vierde bestemming in de Kaapverdische eilanden. Kaapverdië is streeds meer in trek door de perfecte ligging, witte stranden en zonnig klimaat.

  Winterseizoen meer vluchten naar Kaapverdië

  In het winterseizoen gaat TUI fly, onderneming van TUI, naar vier bestemmingen vliegen in Kaapverdië. TUI fly gaat in het winterseizoen zeven keer per week vliegen naar Sal, de hoofdstad van de Kaapverdische eilanden. Daarnaast wordt er drie keer per week gevlogen naar Boa Vista, twee keer per week naar Sao Vicente en ter afsluiting één keer per week naar de nieuwe bestemming Santiago.

  Kaapverdië wordt steeds populairder

  Eilandengroep Kaapverdië wordt steeds aantrekkelijker voor toeristen die net iets anders zoeken dan bijvoorbeeld een bestemming op de Canarische eilanden. In ongeveer zes uur vlieg je naar de hoofdstad van Kaapverdië, Sal. Niet alleen TUI fly gaat naar Kaapverdië. Ook dochteronderneming van KLM, luchtvaartmaatschappij Transavia, vliegt naar de Kaapverdische eilanden.

  Vliegen met de Boeing 737

  Op de route Amsterdam - Sal zet TUI een Boeing 737 in. De Boeing 737 is een toestel met een smalle romp en is geconfigureerd in een 3-3 lay-out. Passagiers kunnen genieten van een overheid entertainment systeem. Dit betekent dus niet dat passagiers een scherm voor zich hebben, een zogenaamde on-demand entertainment systeem. TUI verschaft geen gratis eten aan boord de Boeing 737 met bestemming Sal. Transavia vliegt met eenzelfde toestel naar de hoofdstad van Kaapverdië. Ticketprijzen bij Transavia liggen doorgaans iets lager.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning