05 april 2017

  Emirates verdubbelt vluchten tussen Dubai en Bali

  Geschreven door
  Bali Bali

  DUBAI - Luchtvaartmaatschappij Emirates gaat het aantal vluchten tussen Dubai en Bali verhogen. Emirates wil door het verdubbelen van de vluchten meer passagiers trekken naar Dubai en Bali. De vlucht naar Bali sluit goed aan op aankomende vluchten vanuit Schiphol. Emirates probeert met de maatregel een nieuwe concurrent te worden op de route Amsterdam - Bali die nu voornaamelijk door KLM en Garuda Indonesia worden gedomineerd.

  Amsterdam naar Bali met overstap Dubai

  Luchtvaartmaatschappij Emirates gaat het aantal vluchten tussen Dubai en het Indonesische eiland Bali verdubbelen. Met dit besluit probeert Emirates passagiers te trekken die makkelijk een overstap kunnen maken op Dubai. Aankomende vliegtuigen moeten namelijk makkelijk een overstap / transfer kunnen maken naar het vliegtuig van Emirates richting Bali. Emirates laat met name vluchten vanuit Schiphol goed aansluiten. De luchtvaartmaatschappij wil met deze maatregel meer reizigers trekken vanuit Europa.

  • De vlucht tussen Dubai en Bali wordt uitgevoerd met een Boeing 777-330ER

  Concurrentie: KLM en Garuda Indonesia

  Passagiers kunnen op dit moment makkelijk naar Bali vliegen met KLM. Er moet dan een overstap worden gemaakt op het vliegveld van Singapore. Het is eveneens mogelijk om met Garuda Indonesia naar Bali te vliegen. De transfer vindt dan plaats op het vliegveld van Jakarta. Met de overstap op Dubai hoopt Emirates een groot percentage van de reizigers naar het tropisch eiland bij KLM en Garuda Indonesia over te nemen.

  Kosten vliegtickets Amsterdam - Denpasar (Bali)

  Een vliegticket (retour) van KLM tussen Amsterdam en Denpasar kost tussen de €500 en €1.000, afhankelijk van de gekozen datum en tijd.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning