24 maart 2017

    Washington National Airport gaat flink uitbreiden

    Geschreven door
    Ronald Reagan Washington Airport Ronald Reagan Washington Airport

    WASHINGTON - Het nationale vliegveld van Washington, Ronald Reagan Washington National Airport, gaat flink uitbreiden en wil met een investering van één miljard dollar een volwaardig vliegveld bouwen.

    Niet meer naar het vliegtuig lopen

    Ronald Reagan Washington National Airport, het nationaal vliegveld van Washington krijgt een gigantische opknapbeurt. Het vliegveld moet een volwaardige luchthaven worden waar passagiers met veel gemak het vliegtuig kunnen betreden. Er komt een nieuwe pier waar vliegtuigen direct kunnen ''aanmeren'', precies zoals je dat ook bij grote internationale airport vindt. Geen gedoe meer met het vervoeren van reizigers per bus naar het vliegtuig. Aan de verbouwing en uitbreiding zit wel een prijskaartje van ongeveer één miljard dollar.

    In 2021 moet het af zijn

    De uitbreiding op het vliegveld moet in 2021 zijn voltooid. Washington National Airport verwerkt ongeveer 45 miljoen passagiers per jaar en is samen met het internationaal vliegveld, Washington Dulles International Airport, de gateway naar het politieke hart van de Verenigde Staten.

    ACTUEEL

    © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning