05 april 2017

  Eindhoven Airport opent lingeriewinkel Victoria's Secret

  Geschreven door
  Victoria's Secret Victoria's Secret Foto (c) Victoria's Secret

  EINDHOVEN - Bezoekers van Eindhoven Airport kunnen binnenkort winkelen bij lingeriezaak Victoria's Secret. De winkel opent zijn deuren op 13 april op het vliegveld. Victoria's Secret zit al op de grootste luchthaven van Nederland, Schiphol Airport en gaat nu ook uitbreiden naar de snel groeiende luchthaven van Eindhoven.

  Victoria's Secret op Eindhoven Airport

  Lingeriezaak Victoria's Secret opent op 13 april een zogenaamde beauty store in de vertrekhallen van Eindhoven Airport. Naast Amsterdam en Schiphol Airport zal de derde filiaal van Victoria's Secret openen in Eindhoven. De winkel komt voor de douane. Dit betekent dat iedereen de winkel kan betreden, ook klanten die geen reis maken vanaf het vliegveld. De winkel wordt op 13 april tussen 13:00 en 15:00 feestelijk geopend. De reguliere openingstijden van de Victoria's Secret beauty store liggen tussen 07:00 en 20:00.

  Het gaat goed met Eindhoven Airport

  De opening van de Victoria's Secret store laat zien dat het goed gaat met het vliegveld van Eindhoven. Bedrijven trekken naar de luchthaven omdat er steeds meer passagiers gebruik van maken. Zo liet Eindhoven Airport een sterke passagiersgroei zien in het jaar 2016. Ook het aantal bestemmingen dat het vliegveld biedt groeit fors. Prijsvechters zoals Ryanair en Wizz Air zijn goed vertegenwoordigd op Eindhoven Airport.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning